Implant Dentar100%

Servicii de Implanturi Dentare Bacau

implant dentarClinica noastra ofera implanturi dentare in Bacau inca din anii ’90, implanturile, fiind integrate cu succes ele crescand calitatea vietii.

Acesta va ofera zambetul pe care l-ati pierdut sau zambetul pe care l-ati dorit mereu.

Daca doresti sa efectuzi acest tip de tratament, trebuie sa stii ca nu are contraindicatii la nici un aliment.

De asemeni, implantul dentar elimina nevoia de a imbraca (proteza) dintii vecini (daca acestia sunt sanatosi) pentru a inlocui dintii lipsa.

Metoda ofera solutii definitive si permanente diferite de lucrarile protetice traditionale.

 

Ultima tehnica in domeniu prespune realizarea implanturilor cu ghid chirurgical

Aceasta metoda presupune folosirea radiografiilor 3D pentru crearea unui ghid chirurgical cu ajutor caruia se realizeaza perfect procedura de implant dentar. Fiecare ghid este realizat dintr-o rasina special si este proiectat pentru configuratia dumneavoastra.

Aceasta metoda are si alte avantaje:

  • se pot realiza pana la 6 implanturi in 30 de minute;
  • fara departarea gingiei de os;
  • fara sangerare;
  • timp de findecare rapid;
  • plan de tratament digital, datorita radiografiei 3D.

ThinLayer-Guidepicture-3330

 

 

Numai un implant poate sa inlocuiasca radacina unui dinte pierdut sau absent.(poza) daca radacina nu este inlocuita atunci osul maxilar se va resorbi(retrage) in timp determinand modificari estetice, masticatorii si fonetice.

Implanturile pot fi folosite si pentru a ajuta la mentinerea fixa a protezelor mobile totale sau partiale pe camp (in gura) nemaifiind nevoie ca pacientul sa foloseasca adezivul de proteza; proteza pe implant avand multiple avantaje: nu se misca, nu cade nici la masticat nici la vorbit. (poza)

Clinica noastra ofera mai multe tipuri de implanturi (Straumann, Bicon, AB Dental) in functie de situatia fiecarui pacient, situatie analizata pe o radiografie computerizata, computertomograf (3D) si dupa stabilirea unui plan de tratament riguros.

implaturi dentare DentaDupă introducerea surubului , se asteaptă şase luni pentru integrarea lui în os după care se descoperă şi se aplică un aşa zis conformator, care dirijează vindecarea gingiei  în jurul acestuia. După o săptămană, maxim două, conformatorul se scoate şi se aplică  bontul protetic pe care se cimentează  lucrarea protetică. Sunt practicieni care recomandă protezarea imediată (după aplicarea implanturilor) sau  la un interval de timp mai scurt.    Sunt şi producători (firme) care garantează prin calitatea acestor implanturi dentare, succesul în protezarea imediată. Opiniile nu sunt unanim  admise, soluţia de conservare oferă mai multă sigurantă.

Pentru aplicarea lor sunt necesare unele condiţii, ce ţin de starea de sănătate  a pacientului şi de locul  unde se va aplica implantul.  Sunt contraindicate  la pacienţii cu tulburări de coagulare  şi de sangerare, afecţiuni cronice a ficatului, diabet zaharat – insulino-depenent, afecţiuni cardio -vasculare severe şi altele. Pentru aceasta, trebuie facute  unele analize de laborator înaintea intervenţiei.

 Deasemenea, este necesar un examen radiologic 2D rx panoramic, de preferat tomografie computerizată, rx 3D. Aceasta ne dă posibilitatea de a aprecia exact dimensiunile implantului dentar ce va fi aplicat, calitatea osului, rapoartele de vecinatate cu alte elemente, axul de inserţie.   După aplicare, se dau  indicaţii scrise ce trebuie respectate cu stricteţe. Acestea  ţin de igienă orală, interzicera fumatului şi a eforturilor fizice şi altele.    După aplicarea şi cimentarea lucrărilor protetice pe implanturi, igiena orală corect facută şi controalele periodice prelungesc substanţial  durata de viaţă a implanturilor în cavitatea orală.