Servicii de Implanturi Dentare Bacau

Clinica noastra ofera implanturi dentare in Bacau inca din anii ’90, implanturile, fiind integrate cu succes ele crescand calitatea vietii. Acesta va ofera zambetul pe care l-ati pierdut sau zambetul pe care l-ati dorit mereu. Daca doresti sa efectuzi acest tip de tratament, trebuie sa stii ca nu are contraindicatii la nici un aliment. De asemenea, implantul dentar elimina nevoia de a imbraca (proteza) dintii vecini (daca acestia sunt sanatosi) pentru a inlocui dintii lipsa. Metoda ofera solutii definitive si permanente diferite de lucrarile protetice traditionale.

Ultima tehnica in domeniu prespune realizarea implanturilor cu ghid chirurgical

Aceasta metoda presupune folosirea radiografiilor 3D pentru crearea unui ghid chirurgical cu ajutor caruia se realizeaza perfect procedura de implant dentar. Fiecare ghid este realizat dintr-o rasina special si este proiectat pentru configuratia dumneavoastra.

Aceasta metoda are si alte avantaje:

  • Se pot realiza pana la 6 implanturi in 30 de minute;
  • Fara departarea gingiei de os;

  • Fara sangerare;

  • Timp de findecare rapid;

  • Plan de tratament digital, datorita radiografiei 3D.

Numai un implant poate sa inlocuiasca radacina unui dinte pierdut sau absent.(poza) daca radacina nu este inlocuita atunci osul maxilar se va resorbi(retrage) in timp determinand modificari estetice, masticatorii si fonetice. Implanturile pot fi folosite si pentru a ajuta la mentinerea fixa a protezelor mobile totale sau partiale pe camp (in gura) nemaifiind nevoie ca pacientul sa foloseasca adezivul de proteza; proteza pe implant avand multiple avantaje: nu se misca, nu cade nici la masticat nici la vorbit. (poza)

Clinica noastra ofera mai multe tipuri de implanturi (Straumann,Megagen, Bicon, AB Dental) in functie de situatia fiecarui pacient, situatie analizata pe o radiografie computerizata, computertomograf (3D) si dupa stabilirea unui plan de tratament riguros.

După introducerea surubului , se asteaptă şase luni pentru integrarea lui în os după care se descoperă şi se aplică un aşa zis conformator, care dirijează vindecarea gingiei în jurul acestuia. După o săptămană, maxim două, conformatorul se scoate şi se aplică bontul protetic pe care se cimentează lucrarea protetică. Sunt practicieni care recomandă protezarea imediată (după aplicarea implanturilor) sau la un interval de timp mai scurt. Sunt şi producători (firme) care garantează prin calitatea acestor implanturi dentare, succesul în protezarea imediată. Opiniile nu sunt unanim admise, soluţia de conservare oferă mai multă sigurantă.

Pentru aplicarea lor sunt necesare unele condiţii, ce ţin de starea de sănătate a pacientului şi de locul unde se va aplica implantul. Sunt contraindicate la pacienţii cu tulburări de coagulare şi de sangerare, afecţiuni cronice a ficatului, diabet zaharat – insulino-depenent, afecţiuni cardio -vasculare severe şi altele. Pentru aceasta, trebuie facute unele analize de laborator înaintea intervenţiei.

De asemenea, este necesar un examen radiologic 2D rx panoramic, de preferat tomografie computerizată, rx 3D. Aceasta ne dă posibilitatea de a aprecia exact dimensiunile implantului dentar ce va fi aplicat, calitatea osului, rapoartele de vecinatate cu alte elemente, axul de inserţie. După aplicare, se dau indicaţii scrise ce trebuie respectate cu stricteţe. Acestea ţin de igienă orală, interzicera fumatului şi a eforturilor fizice şi altele. După aplicarea şi cimentarea lucrărilor protetice pe implanturi, igiena orală corect facută şi controalele periodice prelungesc substanţial durata de viaţă a implanturilor în cavitatea orală.

PROGRAM

Luni – Vineri 09:00 – 19:00
Sambata Inchis
Duminica Inchis

0755 766 667

despre-echipa-denta

ECHIPA NOASTRA

Echipa clinicii stomatologice DENTA este formata din medici dentisti si stomatologi profesionisti, cu o experienta vasta in domeniu.

Dr. COSTACHE GHEORGHE
Dr. COSTACHE GHEORGHEMedic Primar Stomatologie Generala
Fondator al clinicii si medic specialist ortopedie dento-faciala.

Dr.COSTACHE IRINA
Dr.COSTACHE IRINAMedic Stomatolog - Doctor in Stiinte - Domeniul Medicina Dentara
Competenta in utilizarea terapeutica si chirurgicala a laserilor in medicina dentara, competenta in implantologie.
Dr. SORIN RATOI
Dr. SORIN RATOIMedic Dentist
Specialist in stomatologie generala.
Dr. COSMA DARIAN
Dr. COSMA DARIAN Doctor specialist chirurgie dento-faciala
Dr. ANA STANCIU
Dr. ANA STANCIUMedic Dentist
Specialist in stomatologie generala.
ALEXANDRU MEREUTA
ALEXANDRU MEREUTATehnician Dentar
MARIA ROBU
MARIA ROBUTehnician Dentar
DANIELA ADRIAN
DANIELA ADRIANTehnician Dentar
BIANCA GAFIUC
BIANCA GAFIUCTehnician Dentar
ALEXANDRA CERNAT
ALEXANDRA CERNATAsistenta Medicala
LAURA RADU
LAURA RADUAsistenta Medicala
SILVIA GHERASIMOAIA
SILVIA GHERASIMOAIA Asistenta Medicala

CE SPUN PACIENTII NOSTRI

Multumesc din suflet echipei Denta pentru profesionalismul de care au dat dovada. Sunt extrem de bucuroasa ca v-am ales!

Irina Luca

Acum am din nou zambetul cu care mi-am cucerit sotia. Viata mea s-a schimbat radical in urma tratamentelor din clinica d-voastra.

Stefan Apetrei

Ma felicit in fiecare zi pentru optiunea facuta, in privinta alegerii firmei care mi-a redat o infatisare profesionala. Respect!

Dobrica Mungea

Stabileste o Programare!

Specialistii nostri stiu cat de important este zambetul si sanatarea dintilor tai!