Centru de frezare si printare 3D Denta Bacau

Centru de frezare si printare 3D Denta Bacau va aduce solutii precise pentru realizarea de lucrari protetice fixe cimentate, lucrari protetice fixe insurubate si lucrari protetice mobilizabile.

Impreuna cu masinile de frezat premium Imes Icore 650i cu Loader si Arum Dentistry 5X-450, oferim tehnici de scanare si proiectare digitala utilizand cele mai avansate programe dedicate de design digital. Garantam un grad superior de precizie si naturalete a detaliilor si aducem tehnicienilor dentari, medicilor stomatologi, cat si pacientilor acestora lucrari protetice de ultima generatie.

Executam lucrari protetice frezate din materiale precum : Titan, Zirconiu, Crom-Cobalt, PMMA s.a.

CORiTEC 650i Loader

CORiTEC 650i Loader este echipat cu o tehnologie de frezare industriala de cea mai inalta calitate, datorita structurii de granit, driverelor directe, sistemului de masurare digitala si a unui motor cu ax principal foarte puternic.

Conceptul masinii de frezare vine sa revolutioneze domeniul de tehnica dentara prin precizia, lipsa vibratiilor si secventele dinamice de miscare in activitatea solicitanta si complexa de frezare a metalului. Toate celelalte materiale pot fi de asemenea frezate sau slefuite prin metoda uscata sau umeda. Printre materialele care pot fi prelucrate cu ajutorul acestei masini, se pot enumera: Crom-Cobalt, titan, zirconiu, disilicat de litiu, metal presinterizat, oxid de aluminiu, PMMA, ceara, ceramica hibrida, PEEK, plastic s.a.

Pentru o gama larga de aplicabilitate: proteza dentara, abutmenturi prefrezate, implanturi dentare, coroana dentara, prelucrarea si slefuirea blocurilor CAD/CAM sau orice alta lucrare, care sa ofere danturii aspect impecabil si sanatos.

Caracteristici:

  • Schimbator automat – freze cu 32 de pozitii
  • Frezare uscata si umeda integrata
  • Spindle de inalta frecventa de 3.2 kW cu suportul de freze HSK 25
  • Performanta puternica – sistem absolut de masurare in toate axele
  • Manipulare ergonomica datorata ecranului tactil
  • Ax masiv – structura facuta din granit natural
  • Schimbator complet – blank-uri cu 16 pozitii
  • Productie nonstop la capacitate maxima
  • Spindle performant cu sistem de racire cu apa

ARUM DENTISTRY 5X-450


ARUM 5X-450 are o gama larga de aplicabilitate in prelucrarea diverselor proteze dentare, avand capacitate mare de lucru, ceea ce o face potrivita pentru utilizarea in cadrul unui laborator de tehnica dentara.

Masina de frezare are disponibila rotatia de 360º pe axa A, precum si utilizarea unui suport deschis de tip ”C”. Aceste doua avantaje permit prelucrarea precisa si detaliata a protezelor, indiferent de materialul din care sunt fabricate: zirconiu, titan, sticla ceramica, PMMA, PEEK, compozit, s. a. Slefuirea se face cu ajutorul axului extrem de puternic, din clasa AC 1,28kW.

Suportul exclusiv pentru sticla ceramica si blocuri din compozit, permit procesarea a cinci blocuri in acelasi timp, permitand schimbarea materialului rapid si usor.

Utilizarea suportului de tip C face posibila reconstituirea identica a lucrarilor dupa modelul 3D, cu un aspect estetic de o calitate superioara, care nu necesita prelucrare manuala ulterioara indelungata.

Masina de frezare Arum 5x-450 este capabila sa prelucreze materiale cu frezare uscata si umeda, iar utilizarea suportului AT, face posibila frezarea bonturilor personalizate fara stifturile de sustinere.

Arum Dentistry a dezvoltat un catalog mare de strategii (NC) pentru a crea aproape orice design dentar, bazat pe cunostinte extinse dobandite din experienta din intreaga lume in acest domeniul tehnicii dentare.

Consulta lista de preturi pusa la dispozitia tuturor celor interesati de serviciile de frezare si printare 3D.

Pentru informatii suplimentare apelati numarul de telefon 0234-581780 sau office@dentabacau.ro