Imprimanta 3d SISMA MySINT 100 – sinterizare laser

Stomatologia ca ramura a medicinei moderne a cunoscut de-a lungul anilor mai multe etape de dezvoltare – astazi asistam la dezvoltarea deosebita a sistemelor digitale care inlocuiesc activitatile manuale, elimina folosirea unor materiale si instrumentar din cabinetul si laboratorul de tehnica dentara. Aceasta etapa, numita de digitalizare da posibilitatea obtinerii unor lucrari mult mai exacte si mai precise. Sunt realizate intr-un timp mult mai scurt cu un consum de materiale redus si cu un confort mai bun pentru pacient.

Aparitia in practica stomatologica a masinilor de printat 3D SISMA MYSINT 100 ilustreaza in mod elocvent cele afirmate mai sus. Acestea lucreaza cu pulbere metalica cu granulatii de 20–40 microni (de la LegorGroup, Eterna N07).
Prin topirea si asezarea in straturi successive, bazata pe tehnologia LASER METAL FUSION( laser sintering sau sinterizare laser) , se realizeaza coroane, proteze, punti dentare, lucrari protetice pe implante, bonturi dentare pentru implante, bare pentru implante, proteze scheletate.
Scanarea modelului si prelucrarea CAD a acestuia, creaza un fisier STL care ulterior se transmite prin intermediul datelor on line masinii de printat, unde, cu ajutorul softului autofab, masina prelucreaza produsul finit intr-un laborator dentar.
Exista posibilitatea scanarii directe a structurilor dentare in cavitatea bucala prin intemediul scannerelor intraorale (TRIOS de la 3 SHAPE). Fisierul este apoi trimis la laboratorul dentar unde se prelucreaza in modul CAD. Cabinetele dotate cu scanere intraorale permit medicului sa trimita direct fisierul STL la masina de printat. Cabinetele sau laboratoarele de tehnica dentara dotate cu scannere exocad deasemeni pot scana si prelucra in modul CAD trimitand fisierul finit STL catre masina de printat.

Ca timpi de executie avem doua variante. Lucrarile primite in STL din municipiul Bacau pana la ora 13. vor fi livrate a doua zi la aceeasi ora. Lucrarile pe model vor fi gata in 48 ore. Lucrarile primite din alte localitati vor fi livrate prin curierat rapid dupa acelasi interval de timp, de 24, respectiv 48 ore.

Medicii care sunt interesati pot opta si pentru aplicarea ceramicii pe lucrarea protetica respectiva la un pret atractiv, de 30 Euro per element. In cabinetul nostru de tehnica dentara folosim materiale de buna calitate de la firme consacrate – ceramica de la Ivoclar, cuptor ceramica Dechema, pulbere metalica care confera stabilitate fizica si chimica excelenta.
Preturile sunt exprimate in euro iar plata se va efectua in lei la cursul BNR din ziua primirii modelului sau a fisierului STL.

Persoane de contact:

Dr. Costache Gheorghe : +0040744387914

Email: dentilinebc@gmail.com

Comenzi STL : stl.dentilinebc@gmail.com